TL;DR: iScanner е едно от най-добре оценените приложения за сканиране в

...
TL;DR: iScanner е едно от най-добре оценените приложения за сканиране в
Коментари Харесай

Това приложение за скенер, което може да дигитализира почти всеки файл, е страхотен празничен подарък в последната минута, сега под $35!

TL;DR:  iScanner е едно от най-добре оценените приложения за сканиране в играта, защото може дигитализира съвсем всеки вид файл и е усъвършенствана от AI. Доживотният достъп към този момент е единствено $34,97 (ред. $199) с код SCANNER до 25 декември!

Сканирането би трябвало да е елементарно и може да бъде, в случай че имате вярното приложение. Ако познавате някой в ​​​​живота си, който би могъл да се възползва от издигнат скенер, тогава това също може да бъде удобен ваканционен подарък в последния миг, тъй като цената му е понижена до Коледа!

До 25 декември можете да получите iScanner App for Life само за $34,97 (общ. $199) с код SCANNER. Студентите и експертите могат да се възползват от инструмент като този.

iScanner се смята за най-хубавото приложение за сканиране в Съединените щати, което може да се похвали с впечатляващите 4,8 от 5 звезди от тествани купувачи за своите принадлежности за сканиране и ръководство на документи. Съвместим с iPhone и iPad, iScanner разрешава н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР